Wat is vereist?
- Minimaal een VMBO werk- en denkniveau
- Mes-vaardigheden of een sterke interesse en passie voor eten
- Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
- Minimaal een jaar relevante werkervaring
- Bereidheid om een dag in het weekend te werken
Wat krijg je?
- €2.200 - €3.200 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
- 20 tot 38-urige werkweek
- 23 vakantiedagen
- Lunch van Simonis
- Opleiden op het gebied van snijden en fileren.
Wat doe je?
- 80% Verkoop en advisering
- 10% Toonbank onderhoud
- 5% Schoonmaakwerkzaamheden
- 5% Overleg collega’s
Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.
Interesse
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op.G. Simonis
Bedrijfsleider
Vacature
Als Verkoopmedewerker Verse Vis bij Simonis ben je verantwoordelijk voor het bieden van een uitzonderlijke ervaring aan de klanten van de viswinkel. Je staat paraat om gasten te adviseren bij het maken van hun keuze uit het uitgebreide aanbod van verse vis. Het presenteren van de producten aan de toonbank is ook een belangrijk aspect van je werk. Je houdt het overzicht, zorgt voor orde en netheid, en neemt alle bijkomende taken op je die bij een vlotte restaurantwerking horen.
Je komt terecht in het verkoopteam. Het team kenmerkt zich door de onderlinge samenwerking, het streven naar kwaliteit en het verlangen om iedere klant een bijzondere ervaring te bieden. Bij Simonis staat klantgerichtheid centraal en dat zie je terug in alles wat je doet. Om succesvol in deze functie te zijn moet je klanten op een vriendelijke en professionele manier helpen en adviseren.
Als je het leuk vindt om veel in contact te staan met klanten en je het niet erg vindt om soms met drukte te werken, dan is dit een baan voor jou.
Werkweek
Peter
Op een leuke werkdag is het druk in de winkel en het restaurant en loopt alles op rolletjes. Dan heb ik gezellig contact met klanten en collega’s.
Op een matige dag is het rustig door het slechte weer. Ook dan zijn er taken die gedaan kunnen worden, zoals het organiseren van de toonbank. Dan help je minder klanten dan je zou willen.
- 10:00
- 11:00
- 12:00
- 13:00
- 14:00
- 15:00
- 16:00
- 17:00
- 18:00
- 19:00
-
- Toonbank onderhoud
- Klanten helpen en adviseren
- Pauze
- Overleg met collega
- Klanten helpen en adviseren
- Schoonmaak en afronden dag
-
- Pauze
- Toonbank onderhoud en fileren waar nodig
- Klanten helpen en adviseren
- Klanten helpen en adviseren
- Schoonmaak en afronden dag
-
- Pauze
- Toonbank onderhoud
- Klanten helpen en adviseren
- Klanten helpen en adviseren
-
- Pauze
- Toonbank onderhoud
- Klanten helpen en adviseren
- Klanten helpen en adviseren
- Overleg collega
- Klanten helpen en adviseren
- Schoonmaak en afronden dag
-
- Pauze
- Toonbank onderhoud
- Klanten helpen en adviseren
- Fileren en toonbank aanvullen
- Schoonmaak en afronden dag
- Klanten helpen en adviseren
Voorbeeld uit de praktijk
Groeipad
Simonis biedt medewerkers de kans om alle facetten van de horeca- en visspecialiteitenbranche te verkennen, van keuken tot bar, van verkoop tot de verse viswinkel. Dit gebeurt zonder een vooraf vastgelegd groeipad, wat ruimte biedt voor individuele voorkeuren en ambities. Doorgaans start men bij Simonis in het restaurant, maar medewerkers hebben de vrijheid om aan te geven waar hun interesse en ontwikkelingswensen liggen. Zo kan iedereen bij Simonis op eigen wijze en tempo groeien binnen de organisatie.
Werken bij Simonis
Simonis is een gevestigde naam in de viswereld; een familiebedrijf dat vier generaties lang de liefde voor vis heeft overgedragen. Gestart in de late 19e eeuw als palingrokerij, heeft het bedrijf zich door de jaren heen ontwikkeld en is het uitgegroeid tot meerdere vis(speciaal)zaken. Deze groei is voortgekomen uit een passie voor vis die bij elke Simonis-generatie door de aderen stroomt. De organisatie wordt gekenmerkt door deze toewijding en een gevoel van traditie, gecombineerd met het streven naar voortdurende groei en verbetering. Bij Simonis draait het om het delen van de passie voor vis en het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan hun klanten. Werknemers bij Simonis zijn dan ook onderdeel van een hechte, toegewijde familie.
- Den Haag
- Onderdeel van familiebedrijf Simonis
- 52% / 48%
- Gem. leeftijd 21 jaar
- 100 medewerkers
- Spijkerbroek en zwarte sneakers